Sókabin,Kneipp taposó, Solar Beach

 Sókabin

A sókamra egy olyan helyiség, melynek falai, himalájai sóbányákból származó kristály só téglákkal van kirakva. A levegő sós, tökéletesen por és ingermentes, erős antiallergén és antibakteriális hatású. A só gyulladáscsökkentő hatással van, mind az ízületi gyulladásokra, mind a bőr problémákra, gyógyítólag hat továbbá pl. a vérnyomás, alvászavarokra, a vesére, az idegrendszerre, a hormon háztartásra, a vér méregtelenítésére, az öregedési folyamatok lelassítására. A megvilágított sókristályok színei gyógyító és stressz oldó hatásúak.

Kneipp taposó medence

A Kneipp-taposó medence a hideg (12-14 °C) és a meleg (38-40°C) vizes váltófürdő hatására edzi, rugalmassá teszi az erek falát, nagyon erősen élénkíti, és pumpaszerűen hat a talp és az egész lábszár vérkeringésére. 
A vízben való lassú sétát magasra emelt lábbal lépegetve, mindig a meleggel kezdjük (50 mp), aztán a hideggel folytatjuk (10 mp), 10-15-ször ismételjük, a hideggel fejezzük be. Este megnyugtat, nappal frissít. A hidegvízzel töltött medencében köveken lépkedve tapossuk a vizet, s haladunk sétálva. A kövek enyhén masszírozzák talpunk reflexzónáit, ezzel beindítanak egyfajta regulációs folyamatot is.

Solar Beach

Az év minden napján szervezetünknek szüksége van a napsütés „vitamin tartalmára”. Ezt a Solar Beach segítségével elérhetjük az év bármely szakában. Hatására a bőrben termelődő D vitamint sokszorozzuk szervezetünkben, ami számos jótékony élettani hatást vonz magával, mint például a kálcium felszívódás javulását. Mind emellett bőrünknek megnyerően szép színt kölcsönöz. A Solar Beach hangulata a tengerpart hangulatát idézi egész évben. Ellenjavallatok: túlságosan fehér és érzékeny bőr, túlzottan szeplős bőr esetén, várandóság idején.
2000 HUF/15 perc

Vissza az előző oldalra

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.